سئوپارس لوگو
تماس با ما

موتور جستجو چیست ؟ معرفی انواع موتور جستجوگر

توسط |2023-03-23T19:34:12+04:3021 اسفند 1401|دسته بندی ها: بلاگ, سئو مقدماتی|بدون دیدگاه

موتورهای جستجو چه هستند؟ آیا موتور جستجو فقط گوگل است؟ و یک سوال مهمتر از آن، اصلا سایت شما چگونه در گوگل ظاهر می شود؟ وقتی کسی بهترین مدارس شهر تهران را جستجو می کند، چرا یک وب سایت در بالای وب سایت دیگری ظاهر می شود؟ آیا موتورهای جستجو انواع مختلفی دارند؟ در این مقاله از سئو پارس قصد داریم به این سوالات بپردازیم. پس تا انتها همراه ما باشید.

فهرست مطالب

موتور جستجو چیست؟

موتور جستجو ابزاری است که به شما امکان می دهد اطلاعات را در اینترنت به سرعت پیدا کنید. موتورهای جستجو نتایج را در پایگاه داده خود جستجو می کنند، آنها را مرتب می کنند و با استفاده از الگوریتم های جستجوی منحصر به فرد خود فهرستی مرتب از این نتایج ایجاد می کنند. این لیست صفحه نتایج موتورهای جستجو (SERP) نامیده می شود.

تاریخچه موتورهای جستجو

اولین موتور جستجوی اینترنتی Archie Query Form بود که در سال 1990 معرفی شد. ابزار ساده ای بود که سایت های FTP را جستجو می کرد و آنها را در قالب یک لیست ارائه می کرد.

جد گوگل، BackRub در سال 1996 معرفی شد. این موتور جستجو اصل اساسی بک لینک ها را به ارمغان آورد و پایه و اساس الگوریتم PageRank را که تا به امروز مورد استفاده قرار می گیرد، گذاشت.

گوگل در سال 1998 به عنوان جانشین BackRub راه اندازی شد و به محبوب ترین و غالب ترین موتور جستجو در جهان تبدیل شد.

موتورهای جستجو چگونه کار می کنند؟

اما موتورهای جستجو چگونه کار می کنند؟ موتورهای جستجوی مختلف از الگوریتم های مختلفی استفاده می کنند اما نحوه عملکرد آنها با هم مشابه است. موتورهای جستجو در سه مرحله اساسی کار می کنند. خزیدن، نمایه سازی و رتبه بندی:

موتورهای جستجو چگونه کار می کنند؟

خزیدن

کشف صفحات وب جدید در اینترنت با فرآیندی به نام خزیدن شروع می شود. موتورهای جستجو از برنامه‌های کوچکی به نام خزنده‌های وب که گاهی ربات‌ها یا ربات‌های عنکبوتی نامیده می‌شوند، استفاده می‌کنند و پیوندها را از صفحات شناخته شده قبلی به صفحات جدیدی که باید کشف شوند، دنبال می‌کنند. هر بار که یک خزنده وب یک صفحه وب جدید را از طریق یک پیوند پیدا می کند، محتوای آن را برای پردازش بیشتر اسکن و ارسال می کند و به کشف صفحات وب جدید ادامه می دهد.

نمایه سازی

هنگامی که ربات‌ها داده‌ها را می‌خزند، نوبت به نمایه‌سازی (indexing) می‌رسد. به فرآیند اعتبارسنجی و ذخیره محتوای صفحات وب در پایگاه داده موتور جستجو، نمایه سازی می گویند. وب سایت شما باید ایندکس شود تا در صفحه نتایج موتور جستجو نمایش داده شود. به خاطر داشته باشید که خزیدن و نمایه سازی هر دو فرآیندهای پیوسته ای هستند که بارها و بارها برای تازه نگه داشتن پایگاه داده انجام می شوند. هنگامی که صفحه وب تجزیه و تحلیل و در فهرست ذخیره می شود، می توان از آن به عنوان یک نتیجه جستجو برای جستجوی احتمالی استفاده کرد.

نکته: برای یافتن تمام صفحات ایندکس شده سایت خود، می توانید از کنسول جستجوی گوگل (google search console) استفاده کنید یا می توانید با استفاده از site:domain.com (در جلوی site: بدون فاصله اسم دامنه خود را تایپ کنید.) صفحات ایندکس شده خود را بیابید.

بیشتر بخوانید  خزیدن و نمایه سازی به چه معناست؟

رتبه بندی

مرحله آخر شامل انتخاب بهترین نتایج و ایجاد لیستی از صفحاتی است که در صفحه نتیجه ظاهر می شوند.

هر موتور جستجو از ده‌ها سیگنال رتبه‌بندی استفاده می‌کند و بیشتر آنها به‌عنوان راز نگهداری می‌شوند و در دسترس عموم نیستند.

بیشتر بخوانید  10 فاکتور برتر رتبه بندی گوگل برای سال 2023 (+به همراه روش های بهینه سازی)

الگوریتم موتور جستجو چیست؟

الگوریتم موتور جستجو چیست؟

الگوریتم موتور جستجو اصطلاحی است که برای تعریف سیستم پیچیده ای از چندین الگوریتم استفاده می شود که تمام صفحات نمایه شده را ارزیابی می کند و تعیین می کند که کدام یک از آنها باید در نتایج جستجو برای یک پرس و جو مشخص شود. به عنوان مثال، الگوریتم گوگل از ده ها عامل استفاده می کند که در زیر به چند مورد از آنها اشاره می کنیم:

معنی پرس و جو : درک منظور کاربر با استفاده از کلمات دقیقی که استفاده کرده است، هدف جستجو چیست و … .

ارتباط صفحه: موتور جستجو باید بفهمد آیا صفحه به درخواست جستجو پاسخ می دهد یا خیر.

کیفیت محتوا: الگوریتم ها تعیین می کنند که آیا صفحات وب منبع عالی اطلاعات بر اساس عوامل داخلی و خارجی هستند یا خیر؛ تعداد و کیفیت بک لینک ها از عوامل مهم محسوب می شوند.

قابلیت استفاده از صفحه: کیفیت صفحه وب را از نظر فنی در نظر می گیرد: پاسخگویی، سرعت صفحه، امنیت و … .

بهینه سازی موتور جستجو یا سئو

بهینه سازی وب سایت شما برای جستجوهای مرتبط بخش مهمی از هر استراتژی بازاریابی آنلاین است زیرا می تواند ترافیک بیشتری را به صفحات وب شما هدایت کند.

مجموع تمام اقدامات و تکنیک هایی که صاحبان وب سایت برای بهبود رتبه بندی جستجوی خود انجام می دهند، بهینه سازی موتور جستجو (SEO) نامیده می شود.

اگر بخواهیم سئو را ساده کنیم، می‌توانیم بگوییم که همه چیز حول ۳ عامل مهم می‌چرخد:

  • بهینه سازی فنی
  • مطالب عالی
  • بک لینک با کیفیت
بیشتر بخوانید  سئو چیست؟ و چرا سئو مهم است؟

محبوب ترین موتورهای جستجو کدامند؟

اگرچه صدها موتور جستجو در جهان وجود دارد، اما تنها تعداد کمی از آنها بر بازار کلی موتورهای جستجو تسلط دارند و به لطف کیفیت، مفید بودن، حفظ حریم خصوصی و… محبوب هستند. در ادامه به بررسی برترین موتورهای جستجوی خارجی و ایرانی می پردازیم.

محبوب ترین موتورهای جستجو کدامند؟

موتور جستجو خارجی

Google

از نظر محبوبیت جهانی، گوگل سال‌ها است که رتبه اول را دارد. مطالعات اخیر نشان می دهد که گوگل ۸۸ درصد از سهم بازار جستجوهای دسکتاپ و موبایل را در ایالات متحده در اختیار دارد و هیچ نشانه ای از این تغییر وجود ندارد.

Bing

بینگ متعلق به مایکروسافت است و بزرگترین رقیب گوگل است. بینگ رویکرد بصری تری برای جستجو ارائه می دهد. همچنین ویژگی‌های پیشرفته‌ای مانند پیش‌بینی‌های یادگیری ماشینی برای مواردی مانند امتیازات ورزشی و انتخابات را ارائه می‌دهد.

Yahoo

یاهو یکی از قدیمی ترین موتورهای جستجو است که اکنون فقط کمتر از ۳.۵ درصد از بازار را در اختیار دارد. یاهو همچنان سومین موتور جستجوی بزرگ در ایالات متحده است. اما از نظر بصری جذاب نیست.

DuckDuckGo

DuckDuckGo یکی از موتورهای جستجوی جدید است. ویژگی اصلی آن حفظ حریم خصوصی است. در حالی که اخیراً محبوبیت DuckDuckGo افزایش یافته است، هنوز هم تنها حدود 1.5٪ از سهم بازار جستجو در ایالات متحده را در اختیار دارد.

DuckDuckGo به عنوان یکی از بهترین موتورهای جستجو برای حفظ حریم خصوصی در نظر گرفته می شود و به همین دلیل است که در سال های اخیر سهم بازار را به دست آورده است. هیچ داده ای در مورد جستجوهایی که انجام می دهید یا اطلاعات شخصی شما را جمع آوری نمی کند، و این به تنهایی یکی از دلایل اصلی افزایش اخیر محبوبیت آن است.

Yandex

موتور جستجوی روسی Yandex تقریباً 2٪ از سهم بازار جهانی را در اختیار دارد. با این حال، پرکاربردترین موتور جستجو در کشور خود است و گوگل رتبه دوم را در اختیار دارد.

Baidu

بایدو بزرگترین موتور جستجوی چین است که بیش از 63 درصد از بازار جستجوی چین را در اختیار دارد. این موتور جستجو شبیه گوگل است. بایدو نیز مانند گوگل قصد دارد ویژگی‌های غنی‌تری را در SERP ها بگنجاند.

Ask.com

Ask.com که قبلا با نام Ask Jeeves شناخته می شد، یک موتور جستجو است که برای پاسخ به سوالات طراحی شده است. به گفته Ask.com، ماموریت آن این است که افراد کنجکاو را قادر سازد اطلاعات مورد نیاز خود را پیدا کنند.

Naver

Naver دومین موتور جستجوی محبوب کره جنوبی است که 28.81 درصد از بازار موتورهای جستجو را در اختیار دارد. رابط Naver کاملاً به زبان کره ای است و نسخه انگلیسی وب سایت وجود ندارد.

Ecosia

Ecosia “موتور جستجویی است که درخت می کارد.” برای هر جستجویی که کاربر با Ecosia انجام می دهد (چه صفحه وب یا افزونه مرورگر رایگان آن)، Ecosia با سودی که شرکت از جستجوهای خود به دست می آورد، در مناطق آسیب پذیر درخت می کارد.

Ecosia

موتور جستجو ایرانی

وقتی صحبت از موتورهای جستجو ایرانی می شود ما فقط یاد ذره بین می افتیم. اما ایران هم چندتا موتور جستجو دارد که در زیر به شما معرفی می کنیم:

ذره بین

ذره بین یک موتور جستجوی ایرانی است که زیر نظر همراه اول کار می کند و صرفا یک موتور جستجو نیست و خدمات دیگری نیز ارائه می دهد. کار اصلی آن جستجو در گوگل و حذف برخی نتایج، و نمایش نتایج دلخواه خود است.

گردو

gerdoo.me

گردو یک موتور جستجوی ایرانی است که از گوگل قدرت گرفته است.

پارسی جو

Parsijoo.ir

پارسی جو جزء بهترین موتورهای جستجوگر ایرانی است و تقریبا می توان گفت که بصورت مستقل کار می کند و یک جستجوگر چندکاره محسوب می شود.

سلام

Salam.ir

سلام از تمام موتورهای جستجوی مطرح جهان قدرت گرفته است و دارای تنظیماتی است که می توانید درصد تاثیرگذاری آنها را مشخص کنید.

جس جو

jasjoo.com

جستجوگر جس جو یکی از زیباترین موتورهای جستجوی ایرانی است و نتایج نسبتا خوبی را هم نشان می دهد.

یوز

Yooz.ir

یوز هم موتور سرچ ایرانی است که هنوز مثل سایر رقبایش راه زیادی دارد تا به سطح دلخواهی برسد.

ریسمون

Rismoon.ir

موتور جستجو ریسمون یکی از قدیمی ها محسوب می شود و با سرمایه گذاری خصوص راه اندازی شده است.

برنامه نویسان

همانطوری که از نام این موتور جستجو پیداست مخصوص برنامه نویس هاست و مرتبط با موضوعات برنامه نویسی است.

ترب

ترب هم که تقریبا همه آن را می شناسند، یک موتور سرچ قوی برای جستجوی کالا و بدست آوردن قیمت ها می باشد.

سایر موتورهای جستجوی ایرانی که اخیرا شکل گرفتند عبارتند از:

  • پارسیک parseek
  • ترگمان targoman
  • پلکس plex
  • فارسجو farsjoo
  • فرازین faraazin
  • فایاب fayab
  • پایاب payab
  • منیران moniran
  • پارس ایندکس parsindex

انواع موتور جستجو

موتورهای جستجو بر اساس نحوه کار به سه دسته زیر طبقه بندی می شوند:

  • موتورهای جستجوی مبتنی بر خزنده
  • دایرکتوری های مبتنی بر نیروی انسانی
  • موتورهای جستجوی هیبریدی یا ترکیبی

در ادامه انواع موتور جستجو را به تفصیل بررسی می کنیم.

۱.موتورهای جستجوی مبتنی بر خزنده

همه موتورهای جستجوی مبتنی بر خزنده از خزنده یا ربات یا عنکبوت برای خزیدن و نمایه سازی محتوای جدید در پایگاه داده موتور جستجو استفاده می کنند. هر موتور جستجوی مبتنی بر خزنده قبل از نمایش هر سایت در نتایج جستجو، چهار مرحله را دنبال می کند.

  • خزیدن
  • نمایه سازی
  • محاسبه ارتباط
  • بازیابی نتیجه

اکثر موتورهای جستجوی محبوب، مبتنی بر خزنده هستند و از فناوری فوق برای نمایش نتایج جستجو استفاده می کنند. نمونه ای از موتورهای جستجوی مبتنی بر خزنده: گوگل، بینگ، یاهو، بایدو، Yandex.

علاوه بر این موتورهای جستجوی محبوب، سایر موتورهای جستجویی مانند DuckDuckGo، AOL و Ask نیز مبتنی بر خزنده هستند.

  1. دایرکتوری های دارای نیروی انسانی

دایرکتوری های مبتنی بر نیروی انسانی که به عنوان سیستم دایرکتوری باز نیز شناخته می شوند به فعالیت های انسانی برای ایجاد لیست ها وابسته هستند.

نحوه نمایه سازی در دایرکتوری های مبتنی نیروی انسانی :

  • مالک سایت شرح کوتاهی از سایت را به همراه دسته بندی که قرار است در لیست قرار گیرد، به دایرکتوری ارسال می کند.
  • سپس سایت ارسالی به صورت دستی بررسی می شود و در صورت تائید به دسته بندی مناسب اضافه می شود.
  • کلمات کلیدی وارد شده در کادر جستجو با توضیحات سایت ها مطابقت داده می شود. این بدان معنی است که تغییرات ایجاد شده در محتوای صفحات وب در نظر گرفته نمی شود زیرا فقط توضیحات مهم است.
  • یک سایت با محتوای خوب در مقایسه با سایتی با محتوای ضعیف، بیشتر به صورت رایگان مورد بررسی قرار می گیرد.

یاهو Directory و DMOZ نمونه‌های کاملی از دایرکتوری‌های مبتنی بر نیروی انسانی بودند. متأسفانه، موتورهای جستجوی خودکار مانند گوگل، تمام موتورهای جستجوی سبک فهرست راهنما را که با نیروی انسانی کار می‌کردند، از وب حذف کردند.

۳.موتورهای جستجوی ترکیبی

موتورهای جستجوی ترکیبی از فهرست‌بندی مبتنی بر خزنده و دستی برای فهرست کردن سایت‌ها در نتایج جستجو استفاده می‌کنند. بیشتر موتورهای جستجوی مبتنی بر خزنده مانند گوگل اساساً از خزنده ها به عنوان مکانیزم اصلی و دایرکتوری های انسانی به عنوان مکانیزم ثانویه استفاده می کنند. به عنوان مثال، گوگل ممکن است توضیحات یک صفحه وب را از دایرکتوری های مبتنی بر انسان گرفته و در نتایج جستجو نشان دهد. با ناپدید شدن دایرکتوری های مبتنی بر نیروی انسانی، انواع هیبریدی بیشتر و بیشتر به موتورهای جستجوی خزنده تبدیل می شوند.

اما هنوز فیلتر دستی نتایج جستجو برای حذف سایت های کپی شده و اسپم وجود دارد. هنگامی که سایتی برای فعالیت های اسپم شناسایی می شود، صاحب وب سایت باید اقدامات اصلاحی انجام دهد و سایت را مجدداً به موتورهای جستجو ارسال کند. کارشناسان قبل از قرار دادن مجدد آن در نتایج جستجو، سایت ارسالی را به صورت دستی بررسی می کنند.

موتور جستجو مخصوص فیلم

موتور جستجو مخصوص فیلم

ده ها موتور جستجوی فیلم در وب وجود دارد. برخی قبل از پیشنهاد فیلم به شما نیاز به ورودی کمی دارند یا اصلا نیازی ندارند، در حالی که برخی دیگر می‌خواهند دقیقاً بدانند علایق شما چیست. در زیر ۵ موتور جستجوی برتر فیلم فهرست شده است:

  1. Netflix
  2. Rotten Tomatoes
  3. Movielens
  4. Flixster
  5. IMDb

موتور جستجو عکس

تقریباً هر نوع تصویر قابل تصوری را می توانید با موتور جستجو عکس پیدا کنید. اگر شما نیز جزء افرادی هستید که برای وب سایت و یا کمپین های بازاریابی خود به تصاویر با کیفیت نیاز دارید پس همراه ما باشید تا ۱۰ تا از بهترین موتورهای جستجوی عکس را به شما معرفی کنیم.

موتور جستجو عکس

ابزارهای امروزی همگی دارای فیلترهای جستجوی تصویر پیشرفته هستند که به شما کمک می کند اندازه ها، جهت ها، رنگ ها و حتی حقوق استفاده اشتباه را حذف کنید تا بتوانید آنچه را که نیاز دارید پیدا کنید و بدون ترس از نقض کپی رایت از آنها استفاده نمائید.

1.موتور جستجوی تصویر معکوس TinEye

TinEye یک موتور جستجوی عکس معکوس است. این ابزار به شما امکان می دهد هم بر اساس URL ها و هم تصاویر آپلود شده جستجو کنید. فقط کافی است روی نماد فلش در مقابل کادر جستجو کلیک کنید و تصویر مورد نظر خود را آپلود کنید تا جایی هایی که عکس به صورت آنلاین ظاهر می شود را پیدا کنید.

۲. تصاویر گوگل

در Google Images فقط یک کلمه کلیدی وارد می کنید و تمام. برای جستجوی عمیق تر نیز فیلترهای زیادی وجود دارد. به عنوان مثال، وقتی من پرنده آبی را جستجو می‌کنم، می‌توانم عکس‌ها را فقط به کارتون‌ها، نقاشی‌های کلیپ‌ آرت، تصاویر، یا حتی طرح‌های لوگو محدود کنم.

با کلیک بر روی “ابزارها” نیز به فیلترهای بیشتری دسترسی خواهید داشت: اندازه، رنگ، حقوق استفاده، نوع عکس و زمان آپلود آن.

این ابزار برای پیدا کردن دقیقاً نوع تصویری که می‌خواهید و همچنین تصاویری که حق امتیاز ندارند بسیار مفید است.

جستجوی عکس معکوس گوگل

Google Images همچنین ابزار جستجوی عکس معکوس را نیز ارائه می دهد. برای دسترسی به آن، کافی روی نماد دوربین در کادر جستجو کلیک کنید.

۳. جستجوی تصویر یاهو

یکی دیگر از موتورهای جستجوی تصویر، جستجوی تصویر یاهو است. این ابزار به نظر شبیه Google Images است، اما نتایج کمی متفاوتی را ارائه می دهد.

۴. جستجوی تصویر بینگ

بهترین جایگزین برای گوگل، موتور جستجو تصویر بینگ است. طرح‌بندی و ویژگی‌های جستجوی تصویر بینگ به گوگل بسیار نزدیک است و نتایج مشابهی را مشاهده خواهید کرد.

یکی از ویژگی‌های جالب، فیلتر افراد است که به شما امکان می‌دهد عکس‌های افراد را بر اساس نحوه عکس‌برداری (فقط صورت یا سر و شانه) انتخاب کنید.

۵. ابزار جستجوی تصویر پینترست

Pinterest هم ابزار جستجوی بصری خود را دارد. همانطور که می دانید پینترست یک پلتفرم مبتنی بر تصویر است و استفاده از آن بسیار ساده است:

  • وارد حساب پینترست خود شوید.
  • روی هر پین در فید خانه خود (یا روی هر نمایه یا تابلویی) کلیک کنید.
  • روی نماد در گوشه سمت راست پایین تصویر پین شده کلیک کنید.

این ابزار از نظر بصری نتایج مشابه تصویری را که جستجو کرده اید برمی گرداند.

Pinterest به لطف پین های ایجاد شده توسط کاربر، پایگاه داده بسیار بزرگی از تصاویر دارد، بنابراین منبعی است که در صورت نیاز به یافتن یک تصویر خاص، نباید آن را رد کنید.

6. Openverse

اگر به دنبال موتور جستجوی تصویر با نتایج متنوع تر هستید، Openverse (که قبلا به عنوان جستجوی Creative Commons شناخته می شد) را امتحان کنید. این ابزار بخشی از پروژه متن باز وردپرس است. در اصل، این موتور جستجو “تصاویر دارای مجوز آزاد از سراسر اینترنت” را فهرست می کند. این بدان معناست که آنها رایگان هستند، در مالکیت عمومی هستند یا تحت مجوز Creative Commons قرار دارند.

۷. فلیکر

Flickr نوع متفاوتی از موتور جستجوی تصویر است، زیرا مجموعه تصاویر آن حاصل کار عکاسان آماتور و حرفه ای است که کار خود را در این پلتفرم به اشتراک می گذارند. اگر از مرور و جستجوی عکس های زیبا لذت می برید، فلیکر برای شماست.

8. Getty Images

برای عکس‌های استوک زیبا، Getty Images را بررسی کنید. می‌توانید بر اساس کلمه کلیدی یا تصویر و ویدیو جستجو کنید . فقط روی «جستجو بر اساس تصویر یا ویدیو» در کادر جستجو کلیک کنید.

به خاطر داشته باشید که برای هر عکسی که می خواهید استفاده کنید، باید برای مجوز بدون حق امتیاز هزینه آن را پرداخت کنید. Getty Images این مجوز را به صورت تصویر به تصویر ارائه می دهد، یا می توانید بسته های عکس را با قیمت ثابت خریداری کنید.

9. Shutterstock

یکی دیگر از موتورهای جستجوی تصویر ارزان‌تر برای عکس‌های استوک بدون حق امتیاز، Shutterstock است.

کتابخانه تصاویر آنها به اندازه Getty Images بزرگ است و فیلترهای جستجوی آنها به همان اندازه عمیق است.

10. موتور جستجوی تصاویر Yandex

موتور جستجو Yandex چند راه مختلف برای یافتن و مرور تصاویر ارائه می دهد. در Yandex Images، می‌توانید مجموعه‌ای از تصاویر را بر اساس موضوع بررسی کنید.

کلیک کردن روی آن شما را به یک جستجوی قوی تصویر می برد که در آن می توانید بر اساس اندازه، جهت، نوع تصویر، فرمت فایل و موارد دیگر جستجوی خود را فیلتر و مرتب کنید.

سوالات متداول

    بهترین موتور جستجو برای اندروید کدام است؟2023-03-12T16:34:08+03:30

    بهترین مرورگرهای اندروید به شما این امکان را می‌دهند که تجربه مرور وب خود را در تلفن همراه به همان روشی که Android به شما امکان می‌دهد ظاهر  کنید و حس صفحه اصلی خود را به خوبی تنظیم و سفارشی نمائید.

    در حالی که هنوز گوگل کروم  برای سبیاری از افراد بهترین مرورگر اندروید است، اما مرورگرهای دیگری هستند که تاکید بیشتری بر سرعت، حریم خصوصی یا خوانایی دارند و تعداد کمی از آنها حتی سرویس های پروکسی VPN خود را نیز ارائه می دهند. درست مانند کروم، بسیاری از مرورگرهای اندرویدی موجود در این لیست می توانند با همتایان دسکتاپ خود همگام شوند تا به شما امکان دسترسی به تاریخچه، گذرواژه های ذخیره شده یا حتی ارسال برگه های باز در رایانه خود را به تلفنتان بدهند.

    • Chrome
    • Opera
    • Firefox
    • DuckDuckGo Privacy Browser
    • Microsoft Edge
    • Vivaldi
    • Brave Browser
    سریع ترین موتور جستجو کدام است؟2023-03-12T16:33:27+03:30

    مطمئن نیستم که بخواهید بدانید کدام موتور جستجو سریعتر صفحات را فهرست می کند یا نتایج جستجو را نمایش می دهد. شاید گوگل سریعترین موتور جستجو برای فهرست کردن صفحات باشد، زیرا به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. الگوریتم آن برای یافتن یک صفحه وب جدید بسیار متکی به پیوندها است. همچنین طبق تحقیقات، گوگل سریعترین موتور جستجو برای نمایش نتایج جستجو است.

    تفاوت بین مرورگر و موتور جستجو چیست؟2023-03-12T16:32:30+03:30

    مرورگر وب (به عنوان مثال کروم، فایرفاکس، مایکروسافت و غیره) یک برنامه نرم افزاری است که بر روی رایانه یا گوشی هوشمند نصب می شود. هدف مرورگر ارائه یک رابط کاربر پسند برای نمایش صفحات وب است.

    موتور جستجو (به عنوان مثال گوگل، بینگ، یاهو!، و غیره) یک ابزار آنلاین موجود در وب سایت است که از طریق یک مرورگر وب قابل دسترسی است. هدف یک موتور جستجو ارائه پاسخ به سوالات کاربران در قالب صفحات وب مرتبط است.

    موتورهای جستجو چگونه کسب درآمد می کنند؟2023-03-12T16:31:01+03:30

    منبع اصلی درآمد موتورهای جستجو مانند گوگل از منابع مختلف غیر مستقیم است. موتورهای جستجو می توانند از طریق ارائه خدمات خود کسب درآمد کنند:

    تبلیغات : گوگل از سرویس تبلیغاتی خود به نام Google Ads استفاده می کند که به لطف آن می تواند به برندها کمک کند تا محصولات خود را در نتایج جستجو نشان دهند و در مقابل هر بار که کاربر روی تبلیغ کلیک می کند کمیسیون کمی دریافت می کند.

    خرید آنلاین: موتورهای جستجو می توانند محصولات مختلف را در نتایج جستجوی پیشرفته خود تبلیغ کنند. اگر کاربر یکی از محصولات را کلیک یا خریداری کند، موتور جستجو در ازای آن درصد کمی از خرید را می گیرد.

    خدمات: گوگل خدمات خود (مانند فروشگاه Play، Google Cloud، Google Apps و غیره) را با موتور جستجوی خود ترکیب می‌کند و بنابراین از طریق مشتریانی که از آنها استفاده می‌کنند درآمد ایجاد می‌کند.

    چرا گوگل محبوب ترین موتور جستجو است؟2023-03-12T16:30:10+03:30

    گوگل به عنوان یک موتور جستجو، سال ها پیشرو در صنعت خود بوده و همچنان بر بازار موتورهای جستجو تسلط دارد. چند دلیل وجود دارد که چرا گوگل پرکاربردترین موتور جستجو است:

    • یکی از اولین موتورهای جستجو بود
    • نتایج مرتبط را ارائه می دهد
    • سریع است
    • دائماً بهبود می یابد
    • به چندین سرویس رایگان متصل است.

    این مطلب را به اشتراک بگذارید!

    0 0 votes
    Article Rating
    guest
    0 دیدگاه
    Inline Feedbacks
    مشاهده تمام دیدگاه ها
    بازگشت به بالا