آیا شما یک وب سایت دارید؟ آیا به دنبال ترافیک بیشتری برای سایت خود هستید؟ اگر بله، پس شکی نیست که سئو باید بخشی از تلاش های بازاریابی شما باشد. سئو یک راه عالی برای جذب و نگه داشتن افراد در وب سایت شما است. اما سئو سایت شامل چه مواردی می شود؟ در این مقاله، ما توضیح خواهیم داد که سئو چیست و چگونه می توانید آن را شروع کنید!
سئو چیست؟
سئو (SEO) مخفف «بهینه سازی موتور جستجو» است. سئو بهینه سازی صفحات وب سایت شما برای رسیدن به بالاترین جایگاه در نتایج جستجوی گوگل و سایر موتورهای جستجو مانند بینگ و یاهو است. به عبارت دیگر افراد هنگام جستجوی آنلاین بیشتر با وب سایت شما روبرو می شوند. سئو بر روی بهبود رتبه بندی در نتایج جستجوی ارگانیک – با نام غیر پولی – تمرکز دارد.
در تصویر بالا، زمانی که کسی عبارت کلیدی “سیاره نپتون” را جستجو می کند، چند نتیجه اولیه را مشاهده می کنیم. در این مورد، ویکیپدیا اولین نتیجه است و این بدان معناست که صفحه آنها رتبه اول را در این عبارت جستجو دارد. ایده پشت سئو این است که وقتی صفحه خود را برای رسیدن به بهترین نتیجه بهینه میکنید، میتوانید یکی از اولین نتایجی باشید که مردم میبینند. که باعث می شود کلیک ها و ترافیک بیشتری به سایت شما وارد شود!
در این مثال گوگل فقط نتایج ارگانیک را به ما نشان می دهد، اما همیشه اینطور نیست. بسته به عبارت جستجویی که شخص استفاده میکند، ممکن است تبلیغات (ads) یا یک نتیجه غنی (rich result) در بالا یا چند محصول توسط Google Shopping وجود داشته باشد. امکانات بسیار زیادی وجود دارد. آنچه گوگل نشان میدهد بسته به کشوری که در آن زندگی می کنید و پیشینه جستجوهای شما در آن مرورگر متفاوت خواهد بود.
چرا سئو مهم است؟
شما یک وب سایت ایجاد کرده اید زیرا می خواهید مردم محصول شما را بخرند، در خدمات شما مشترک شوند یا محتوای شما را بخوانند. هدف شما هرچه که باشد، می خواهید مردم از وب سایت شما بازدید کنند. به عنوان مثال، اگر در کرج مغازه شیرینی فروشی دارید، می خواهید زمانیکه مردم “شیرینی فروشی در کرج” را جستجو می کنند، سایت شما در گوگل اول باشد. زیرا زمانیکه سایت شما در نتایج برتر گوگل نمایش داده می شود شانس بیشتری دارد که افراد بر روی آن کلیک کنند و وارد سایت شما شوند.
اما چگونه این اتفاق را رقم خواهد خورد؟ یک کلمه: بهینه سازی موتورهای جستجو! سئو یک راه عالی برای جذب افراد به وب سایت شما به صورت رایگان است. مخصوصاً زمانیکه صاحب کسب و کار کوچکی هستید و پول زیادی برای صرف تبلیغات ندارید، بسیار مفید است.
بیش از ۶۰۰۰۰ جستجو در هر ثانیه انجام می شود.
در پاسخ به این سوال که که سئو چیست باید بگوییم که در سال ۲۰۲۲ سئو به معنای بهینه سازی سایت برای اصطلاحات محبوب نیست، بلکه سئو به معنای بهینه سازی سایت برای کاربران و مخاطبان هدف است. ما در سئو پارس به دقت در مورد کلمات کلیدی مناسب برای کسب و کار شما تحقیق می کنیم و به شما اطمینان می دهیم که ترافیک واجد شرایطی را بدست خواهید آورد که به نتیجه نهایی شما تبدیل می شوند.
۹۳% تجربیات آنلاین با یک موتور جستجو شروع می شود.
۷۵% افراد هرگز از صفحه اول نتایج عبور نمی کنند.
۶۱% کاربران قبل از خرید در مورد یک محصول تحقیق می کنند.
گوگل چگونه کار می کند؟
آیا شما یک وب سایت دارید؟ آیا به دنبال ترافیک بیشتری برای سایت خود هستید؟ اگر بله، پس شکی نیست که سئو باید بخشی از تلاش های بازاریابی شما باشد. سئو یک راه عالی برای جذب و نگه داشتن افراد در وب سایت شما است. اما سئو سایت شامل چه مواردی می شود؟ در این مقاله، ما توضیح خواهیم داد که سئو چیست و چگونه می توانید آن را شروع کنید!
موتورهای جستجو مانند گوگل لینک ها را دنبال می کنند. آنها پیوندها را از یک صفحه وب به صفحه دیگر دنبال می کنند. گوگل از یک خزنده، یک شاخص و یک الگوریتم تشکیل شده است. خزنده گوگل پیوندهای موجود در وب را دنبال می کند. 24 ساعته در سراسر اینترنت می چرخد و نسخه HTML همه صفحات را در یک پایگاه داده غول پیکر به نام فهرست ذخیره می کند. اگر خزنده Google دوباره وب سایت شما آمده و صفحات وب جدید یا اصلاح شده را پیدا کند، این فهرست به روز می شود. نسخه جدید این صفحه ذخیره می شود. بسته به ترافیک سایت شما و تعداد تغییراتی که در وب سایت خود ایجاد می کنید، خزنده ها بیشتر یا کمتر به سراغ سایت شما می آیند.
برای اینکه گوگل از وجود سایت شما مطلع شود، ابتدا باید یک لینک از سایت دیگری – سایتی که قبلا در فهرست است – به سایت شما وجود داشته باشد. اگر خزندهها آن پیوند را دنبال کنند، به اولین جلسه خزنده و اولین باری که سایت شما در فهرست ذخیره میشود منجر میشود. از آن زمان به بعد، وب سایت شما می تواند در نتایج جستجوی گوگل ظاهر شود.
الگوریتم مخفی گوگل
پس از ایندکس شدن وب سایت شما، گوگل می تواند آن را در نتایج جستجو نشان دهد. موتور جستجو سعی می کند یک عبارت جستجوی خاص را با صفحات وب که نمایه کرده است مطابقت دهد. برای انجام این کار، گوگل یک الگوریتم خاص دارد که تصمیم میگیرد کدام صفحات به ترتیب نشان داده شوند. اینکه این الگوریتم دقیقا چگونه کار می کند یک راز است. هیچ کس دقیقاً نمی داند چه عواملی در ترتیب نتایج جستجو دخیل هستند.
الگوریتم گوگل ثابت نیست با به روز رسانی های جدید مرتباً تغییر می کند. عواملی که ترتیب و اهمیت عوامل مختلف را تعیین می کنند اغلب تغییر می کنند. اگرچه این الگوریتم مخفی است، اما گوگل به ما می گوید چه چیزهایی مهم هستند. ما نمی دانیم چقدر مهم هستند، و نمی دانیم که آیا Google همه عوامل را به ما منتقل می کند یا خیر. فقط آزمون و خطا به ما احساس نسبتا خوبی نسبت به عوامل مهم و تغییرات این عوامل می دهد.
صفحه نتایج گوگل
صفحه نتایج گوگل، که به عنوان SERP نیز شناخته می شود – حدود ۷ یا ۱۰ پیوند به سایت هایی را نشان می دهد که به بهترین وجه با جستجوی شما مطابقت دارند (طبق گفته گوگل). ما به این نتایج به عنوان نتایج جستجوی ارگانیک یاد می کنیم. اگر روی صفحه دوم صفحه نتیجه کلیک کنید، نتایج بیشتری را مشاهده خواهید کرد. هر چه نتایج وب سایت شما پایین تر باشد، احتمال اینکه کسی روی نتیجه شما کلیک کند و سایت شما را پیدا کند کمتر است.
بیشتر اوقات، چند لینک پولی بالای ۱۰ پیوند در صفحه اول وجود دارد. این لینک ها تبلیغات هستند. زمانی که کاربران عبارت خاصی را جستجو می کنند، مردم به گوگل پول پرداخت کرده اند تا این لینک ها را در بالای سایت قرار دهد. قیمت این تبلیغات بسته به رقابتی بودن عبارت جستجو بسیار متفاوت است. علاوه بر این نتایج ارگانیک و پولی، چند عنصر دیگر نیز وجود دارد که می توانید در صفحه نتایج موتور جستجوی گوگل بیابید.
ارزش لینک ها برای موتورهای جستجو
داشتن درک اولیه از نحوه استفاده گوگل و سایر موتورهای جستجو از لینک ها بسیار مهم است. تعداد پیوندهایی که به یک صفحه اشاره می کنند برای تعیین اهمیت آن صفحه استفاده می شود. بنابراین، هر چه یک سایت خاص لینک های بیشتری داشته باشد، موتورهای جستجو آن را مهم تر می دانند. هم لینک های داخلی (از یک وب سایت) و هم لینک های خارجی (از سایر وب سایت ها) می توانند به رتبه بندی یک صفحه وب در گوگل کمک کنند. با این حال، برخی از پیوندها مهمتر از سایرین هستند. لینکهای وبسایتهایی که خود لینکهای ورودی زیادی دارند، عموماً مهمتر از پیوندهای وبسایتهای کوچک با چند لینک ورودی هستند.
اهمیت لینک ها در واقع منجر به ایجاد لینک فعال بسیار سریع می شود. تا زمانی که در حال جمع آوری لینک های مفید و منطقی هستید، لینک بیلدینگ یا لینک سازی خارجی می تواند یک استراتژی خوب سئو باشد. اما اگر شروع به جمع آوری لینک های مشکوک بکنید و حتی بدتر لینک بخرید، ممکن است گوگل شما را به خاطر آن مجازات کند. برای کمک به شما در یافتن استراتژی مناسب، مقاله ای نوشتیم که در آن به ۵ نکته مهم برای ایجاد لینک را مطرح کرده ایم.
سئو و گوگل
بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) عمل بهینه سازی سایت ها برای نشان دادن آنها در بالاترین جایگاه در نتایج جستجوی ارگانیک گوگل است. برای انجام این کار، سئو سعی می کند یک وب سایت را بر اساس الگوریتم گوگل شکل دهد. همانطور که گفته شد، هدف این الگوریتم ارائه بهترین پاسخ به کاربران آنلاین و بهترین تجربه ممکن است. اگرچه الگوریتم گوگل مخفی باقی مانده است، اما بیش از یک دهه تجربه در سئو منجر به ایده های بسیار خوبی در مورد عوامل مهم سئو شده است.
ما در سئوپارس تمام ارتباطات گوگل در مورد تغییرات الگوریتم را کنترل و آزمایش می کنیم و عوامل مهم و تاثیرگذار را با شما در میان می گذاریم. موتورهای جستجو میخواهند نتیجهای را به کاربر نشان دهند که به بهترین شکل با جستجوی او مطابقت دارد. به طور خلاصه گوگل اینگونه کار می کند. اگر می خواهید در نتایج جستجوی یک عبارت جستجوی خاص ظاهر شوید، باید یک محتوای عالی و سئو پسند بنویسید که تجربه کاربری آنلاین خوبی را به کاربران ارائه می دهد.
چه چیزی تعیین کننده رتبه شماست؟
رتبه هر نتیجه توسط الگوریتم گوگل تعیین می شود. و اگرچه بخشهایی از الگوریتم گوگل مخفی باقی مانده است، اما سالها تجربه در سئو به ما بینشی در مورد مهمترین عوامل رتبهبندی داده است. این عوامل رتبه بندی را می توان به دو دسته تقسیم کرد:
سئو داخلی چیست؟
برای تدوین استراتژی سئو و رتبه بندی بهتر باید تا حد ممکن بر روی موتورهای جستجو تمرکز کرد. برای انجام این کار، سعی می کنیم وب سایتی را طراحی و توسعه دهیم که الگوریتم گوگل آن را دوست داشته باشد. این اساساً همان چیزی است که سئو به آن می پردازد. فاکتورهای موجود در الگوریتم گوگل را می توان به دو دسته تقسیم کرد که رتبه وب سایت شما را تعیین می کند: عوامل درون صفحه و فاکتورهای خارج از صفحه. در اینجا، تفاوتهای بین این دو را مورد بحث قرار میدهم، اهمیت سئوی درون صفحه یا سئو داخلی را توضیح میدهیم و به ضروریترین عوامل سئوی داخلی می پردازیم.
سئو داخلی و سئو خارجی
عوامل درون صفحه همه به عناصر موجود در وب سایت شما مربوط می شود. این عوامل شامل تنظیمات فنی شما، کیفیت کد، محتوای متنی و بصری و کاربر پسند بودن سایت یا همان تجربه کاربری می شود. از طرف دیگر، عوامل خارج از صفحه، مانند پیوندهای سایر وب سایت ها، توجه رسانه های اجتماعی و سایر فعالیت های بازاریابی که خارج از وب سایت شما انجام می شود نیز بر سئوی سایت شما تاثیرگذار است.
اگر روی سئو خارجی تمرکز می کنید، بیشتر به دنبال دریافت لینک های بیشتر به سایت خود هستید. هرچه لینک های مرتبط تری دریافت کنید، اعتبار صفحه شما و در نتیجه رتبه شما در گوگل بالاتر می رود.
اهمیت سئو داخلی
سئو داخلی شامل تمام عناصر سئو است که شما روی آنها کنترل دارید. اگر صاحب یک وب سایت هستید، می توانید مسائل فنی و کیفیت محتوای خود را کنترل کنید. به یاد داشته باشید که اگر یک وب سایت عالی ایجاد کنید، مطمئناً شروع به رتبه بندی می کند. تمرکز بر روی سئو داخلی نیز شانس موفقیت استراتژی سئو خارجی شما را افزایش می دهد. ایجاد لینک با یک سایت نامرتب بسیار دشوار است. هیچ کس نمی خواهد به مقالاتی که بد نوشته شده اند یا سایت هایی که به درستی کار نمی کنند پیوند دهد.
۳ فاکتور ضروری سئو داخلی
از نظر ما، سه عامل اصلی برای سئوی داخلی وجود دارد. این سه رکن مواردی هستند که باید روی آنها تمرکز کنید:
-
برتری فنی
کیفیت کد شما باید بالا باشد. اگر به دنبال یک پلتفرم سازگار با سئو هستید، ما قطعا وردپرس را توصیه می کنیم. دلیل دیگری برای در نظر گرفتن وردپرس این است که به شما کمک می کند تا یک وب سایت را بدون نیاز به دانش فنی زیاد راه اندازی کنید. همچنین به کمک افزونه Yoast SEO می توانید بسیاری از جنبه های فنی سئو داخلی خود را پوشش دهید.
مورد دیگری که می خواهم در اینجا به آن اشاره کنم نمایه سازی یا ایندکس کردن سایت است. اگر با این اصطلاح آشنا نیستید، اجازه دهید سریع توضیح دهم که نمایه سازی چیست و چه ارتباطی با گوگل دارد. برای اینکه بتوانید صفحه خود را در نتایج جستجو نشان دهید، ابتدا گوگل باید آن صفحه را ببیند. باید توسط گوگل ایندکس شود، که در اصل به این معنی است که این صفحه در فهرست آنها ذخیره شده است. و برای امکان پذیر شدن آن، باید مطمئن شوید که گوگل را از فهرست کردن پست یا کل سایت خود مسدود نکرده اید. بنابراین بررسی کنید که آیا ناخواسته این کار را انجام نداده باشید (ما بسیار شاهد این اتفاق بوده ایم!) و مطمئن شوید که سایت خود را ایندکس میکنید.
-
محتوای عالی
فکر می کنید چرا مردم از سایت شما بازدید می کنند؟ به احتمال زیاد زیرا حاوی اطلاعاتی است که آنها به دنبال آن هستند. بنابراین مهم است که محتوای عالی بنویسید که با نیازهای آنها مطابقت داشته باشد. موتورهای جستجو مانند گوگل نیز متن شما را می خوانند. اینکه کدام سایت برای یک عبارت جستجوی خاص بالاترین رتبه را دارد تا حد زیادی بر اساس محتوای یک وب سایت است. به همین دلیل است که محتوای شما باید آموزنده باشد و متمرکز بر کلمات کلیدی مناسبی باشد که مخاطبان شما استفاده می کنند.
-
تجربه کاربری UX بی عیب و نقص
رکن سومی که می خواهیم به آن اشاره کنیم تجربه کاربری است. به عبارت ساده، کاربران باید به راحتی وب سایت شما را درک کنند. آنها باید بتوانند آنچه را که می خواهند به راحتی پیدا کنند. آنها باید بدانند کجا کلیک کنند و چگونه در سایت شما حرکت کنند. و سایت شما باید سریع باشد! یک وب سایت با طراحی زیبا خوب است، اما قطعاً باید ابتدا ایجاد یک وب سایت کاربر پسند را در اولویت خود قرار دهید.
سئو خارجی چیست؟
سئوی خارجی درباره هر چیزی است که مستقیماً در وب سایت شما اتفاق نمی افتد. بهینه سازی وب سایت شما سئو داخلی نامیده می شود و شامل مواردی مانند ساختار سایت، محتوا و بهینه سازی سرعت می باشد. سئوی خارجی شامل ایجاد لینک، رسانه های اجتماعی و سئوی محلی است.
با سئو داخلی و نوشتن محتوای باکیفیت میتوانید در موتورهای جستجو رتبه کسب کنید، اما با گرفتن چند لینک از چند سایت عالی و مرتبط به آن محتوا، احتمال اینکه رتبه بهتری کسب کنید افزایش می یابد. همین امر در مورد برند سازی و ایجاد اعتماد هم صدق می کند.
سئوی خارجی نه تنها در کسب رتبه بهتر به سایت شما کمک می کند، بلکه باعث ایجاد اعتماد و افزایش اعتبار سایت شما نیز می شود. محبوبیت، کیفیت و ارتباط همه در سئو سایت بسیار مهم هستند.
لینک سازی خارجی
موتورهای جستجو از لینک ها برای تعیین میزان ارزش یک محتوا یا یک سایت خاص استفاده می کنند. اگر در مورد رتبه بندی سایت خود جدی هستید، دریافت لینک های با کیفیت همیشه یک تاکتیک عالی محسوب می شود. البته مراقب باشید و از خرید هرگونه بک لینک جدا خودداری کنید. ما بزودی یک راهنمای کامل در مورد نحوه لینک سازی خارجی برایتان آماده می کنیم.
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی به خودی خود برای رتبه بندی خوب در موتورهای جستجو ضروری نیستند. با این حال، فرصتی منحصر به فرد برای ارتباط با مشتریان و بازدیدکنندگان بالقوه به شما می دهد.
فعال بودن در رسانههای اجتماعی به جستجوی محلی شما کمکی نمی کند. و حتی اگر در رسانههای اجتماعی بسیار محبوب باشید، بعید است که این محبوبیت مستقیماً به رتبهبندی جستجوی محلی تبدیل شود. شما در درجه اول باید تلاش های خود را در رسانه های اجتماعی بر جذب مشتریان خود با محتوای جالب، تبلیغات (در صورت مرتبط بودن) و نظرسنجی ها و گفتگوها متمرکز کنید که تمایل آنها را به برند شما افزایش می دهد. شما می توانید وب سایت خود را تا حدی ارتقا دهید، اما به طور کلی، بهبود در رتبه بندی محلی شما از عوامل دیگری ناشی می شود.
سئوی خارجی بخش جدائی ناپذیر استراتژی سئو
همانطور که نشان دادیم، سئوی خارجی ، سئوی داخلی را تکمیل می کند. هر دو دست به دست هم می دهند. شما باید بر روی لینک سازی، برندسازی و سئوی داخلی خود تمرکز کنید تا بهترین استفاده را از سئوی خود ببرید.
هدف جستجو در سئو چیست ؟
هدف جستجو (یا هدف کاربر، هدف مخاطب) اصطلاحی است که برای توصیف هدف جستجوی آنلاین استفاده می شود. هدف جستجو همان دلیلی است که کسی جستجوی خاصی را انجام می دهد. از این گذشته، هر کسی که جستجوی آنلاین انجام می دهد امیدوار است چیزی پیدا کند. اما آیا آنها به دنبال پاسخی برای سوالات خود هستند؟ آیا آنها به دنبال بازدید از یک وب سایت خاص هستند؟ یا، آیا آنها به این دلیل که می خواهند چیزی بخرند، به صورت آنلاین جستجو می کنند؟ بسیاری از این نوع جستجوها بخشی از سفر آنلاین کاربر است، اما اغلب مراحل مختلفی را نشان می دهند.
گوگل سخت کار کرده است و الگوریتم خود را بهبود داده است تا بتواند هدف جستجوی افراد را تعیین کند. گوگل میخواهد صفحاتی را رتبهبندی کند که به بهترین وجه با عبارت جستجوی کاربران و همچنین هدف پشت عبارت جستجوی کاربران مطابقت داشته باشد. به همین دلیل باید مطمئن شوید که پست یا صفحه شما با هدف جستجوی مخاطبان شما مطابقت دارد.
4 نوع هدف جستجو
- هدف اطلاعاتی : افرادی که قصد اطلاعاتی دارند یک سوال خاص دارند یا می خواهند در مورد یک موضوع خاص بیشتر بدانند.
- هدف یافتن یک سایت خاص : افرادی با این هدف می خواهند از یک وب سایت خاص بازدید کنند. به عنوان مثال، افرادی که به صورت آنلاین برای facebook جستجو می کنند، معمولاً در راه رسیدن به وب سایت فیس بوک هستند.
- قصد خرید : بسیاری از افراد به صورت آنلاین کالا می خرند و برای یافتن بهترین خرید در وب جستجو می کنند. آنها دقیقاً میدانند چه چیزی میخواهند بخرند و فقط میخواهند فوراً به صفحه آن محصول برسند.
- تحقیق تجاری : برخی از افراد قصد خرید در آینده (نزدیک) و استفاده از وب را برای انجام تحقیقات خود دارند. چه ماشین لباسشویی بهتر است؟ کدام افزونه سئو مفیدتر است؟
کلماتی که مردم در جستوجوهای خود استفاده میکنند به ما بینشی در مورد هدف کاربر میدهد. این نیز برعکس عمل می کند. با فرمولبندی کلمات کلیدی با کلمات خاص قصد، میتوانید شانس خود را برای دیده شدن توسط افرادی با هدف جستجوی مشابه افزایش دهید.
سئو محلی چیست ؟
سئو محلی عمل بهینه سازی وب سایت شما برای یک منطقه محلی خاص است. اگر یک کسبوکار محلی مانند یک فروشگاه، رستوران یا آژانس دارید، میخواهید صفحات وب شما برای جستجوهای مشخصی که توسط مخاطبان محلی انجام میشوند رتبهبندی شوند. بهینهسازی وبسایت کسبوکار محلی شما این است که مطمئن شوید مردم میتوانند شما را به صورت آنلاین و آفلاین پیدا کنند. حتی در حال حاضر، زمانی که ممکن است در ساختمان خود بازدیدکننده نداشته باشید، همچنان مخاطبانی را هدف قرار می دهید که در همان منطقه جغرافیایی شما قرار دارند. بنابراین بهتر است حضور آنلاین خود را برای آن منطقه بهینه کنید. شما می توانید این کار را تا حدی در وب سایت خود انجام دهید.
فرق سئو با سئو محلی در چیست؟
شما می توانید سئوی محلی را به عنوان زیرشاخه سئو ببینید. در حالی که سئو بر کسب رتبه های بالاتر برای صفحات وب سایت شما برای جستجوهای بدون مولفه محلی تمرکز دارد، هدف سئو محلی برای رتبه های بالاتر در مناطق خاص، مانند شهرها یا مناطق است. یک مخاطب محلی اغلب این جستجوها را انجام می دهد. سئو محلی برای کسب و کارهای کوچک بسیار جالب است. زیرا بیشتر خدمات و یا محصولاتشان را به مخاطبان محلی ارائه می دهند. اگر می خواهید برای این جستجوهای محلی رتبه بندی کنید، یک استراتژی سئوی محلی، که بیشتر بر عوامل رتبه بندی محلی متمرکز است، ارزش سرمایه گذاری را دارد.
سئو جامع: یک استراتژی بلند مدت
در سئوپارس ما یک سئوی جامع انجام می دهیم. با سئوی جامع، هدف اصلی شما ساخت و نگهداری بهترین وب سایت ممکن است. شما سعی نمی کنید گوگل را فریب دهید. در عوض، شما زمان و تلاش خود را در یک استراتژی بلند مدت پایدار سرمایه گذاری می کنید. اگر روی بهبود صفحات خود و داشتن یک وب سایت با کیفیت کار می کنید، شانس رتبه بندی شما نیز بهبود می یابد. از این گذشته، گوگل میخواهد بهترین نتایج را برای جستجوی کاربرانش ارائه دهد و بهترین نتایج اغلب محتوای عالی دارند، کاربرپسند هستند و سریع و به راحتی قابل دسترسی هستند.
برای رتبه بندی خوب در موتورهای جستجو مانند گوگل باید یک استراتژی سئو جامع داشته باشیم که بر هر جنبه ای از وب سایت شما و بازاریابی آن متمرکز است. جنبه فنی، تجربه کاربری (UX)، محتوای وب سایت شما: همه باید درجه اول باشند. برای حفظ رتبه خوب در گوگل، باید یک رویکرد سئوی جامع ایجاد کنید.
یک رویکرد جامع سئو نه تنها باعث رتبه بندی بهتر شما می شود، بلکه به کاربران کمک می کند تا آنچه را که نیاز دارند سریعتر پیدا کنند و این باعث پایداری وب سایت شما خواهد شد.
نتیجه گیری
سئو عمل بهینه سازی وب سایت ها برای رسیدن به جایگاه بالا در نتایج جستجوی گوگل یا موتورهای جستجوی دیگر است. در سئوپارس ، ما بر این باوریم که سئوی جامع بهترین راه برای رتبه بندی صفحات شماست، زیرا شما بر بهینه سازی هر جنبه از سایت خود تمرکز می کنید.
از هیچ ترفند کلاه سیاهی برای سئو سایت خود استفاده نکنید، زیرا در نهایت، این کار عواقب منفی برای سایت شما در بر خواهد داشت. در عوض، از سئوی کلاه سفید و پایدار استفاده کنید و در دراز مدت از نتایج آن بهره مند شوید.